Bruidsreportages

bruidsreportage op maat

Klik op onderstaande foto’s om een inzicht te krijgen in de door mij gemaakte bruidsreportages.

De keuze voor een trouwfotograaf is erg persoonlijk en vanzelfsprekend afhankelijk van de stijl en sfeer in de foto’s. Vergeet niet dat jullie trouwdag ook gezellig, leuk en ontspannen moet kunnen zijn. Het is vooral ook een dag om van te genieten samen met je familie en vrienden. Ik vind het een voorrecht om bij een bruiloft aanwezig te zijn en dit vast te mogen leggen. Ik geniet zelf ook altijd van het maken van een trouwreportage. Ik probeer tijdens een bruiloft zo onopvallend mogelijk te fotograferen en jullie mooie en ontroerende momenten vast te leggen. Door mijn ervaring weet ik vaak wanneer deze momenten komen en zorg dat ik op de juiste plek sta met het beste licht zodat de sfeer goed wordt vastgelegd. Uiteraard staat het bruidspaar in het middelpunt van de belangstelling maar ik vind het ook belangrijk familie en andere aanwezigen op ongedwongen wijze vast te leggen. Hierdoor krijg je een mooi sfeerbeeld van jullie trouwdag. Tussen de officiële gelegenheden door gaan we vaak naar een locatie om daar een reportage te maken. Vaak ziet het bruidspaar daar tegen op. Ik hoor dikwijls de opmerking; “Ik kan niet poseren of ik kom niet mooi op de foto”. Ik heb vrijwel nooit met professionele modellen te maken maar altijd met mensen zoals jij en ik en weet altijd wel iets te vinden waardoor jullie een bij jullie passende bijzondere reportage krijgen. Kijk maar naar de foto’s op mijn site want beelden zeggen vaak meer dan woorden. Voor meer info neem geheel vrijblijvend contact op.  Kijk ook hier voor hier

DSC_1517hhhh

Klik op een foto om een inzicht te krijgen in een bruidsreportages.

DSC_8453

Uiteraard heb je het weer niet in de hand tijdens jullie bruiloft. Ook al regent het de hele dag voor mij een extra uitdaging een mooie reportage aan te leveren.

Klik op de foto om een deel van de bruidsreportage te bekijken

bruidsreportage Hengelo

Klik op een foto om een inzicht te krijgen in de bruidsreportage

_JVV6016

Klik op een foto om een inzicht te krijgen in een bruidsreportage

JJJ_7265-2