prijzen en beschikbaarheid

Laatste jaren weer mooie bruiloften vast mogen leggen. Mede daardoor ben ik uitgeroepen tot 1 van de beste bruidsfotografen van Overijssel. Dit is natuurlijk een mooie waardering. Ook heb ik met mijn foto’s diverse prijzen gewonnen. De mooiste prijs voor mij is te zien hoe blij en gelukkig mensen zijn met de dierbare herinneringen die ik vast mag leggen. Veel fotografen werken met een uur tarief. Ik werk anders. We spreken een prijs af voor de hele dag. Als er na bijvoorbeeld 7 uur nog een mooi moment komt dan blijf ik graag nog even. Ik zeg dan niet mijn tijd zit er op. Ik heb te veel passie om jullie trouwdag en onvergetelijke momenten vast te leggen en blijf dan ook graag een uurtje langer. Spreekt mijn stijl jullie aan neem dan vrijblijvend  via jeroenfotografie1@gmail.com . Er zijn mogelijkheden vanaf 750 euro. Ook kan ik voor jullie een uniek trouwalbum maken vanaf 300 euro. Ik geef jullie graag meer informatie.